Träning

Träningsschemat med grupper/dag/tid kommer att komma ut senast nu på fredag den 23/8. Det är över 100 anmälningar vilket är superkul...men det är ett jättepussel att få ihop allt så bra som möjligt.
Det som är positivt är att vi har fått in två nya duktiga tränare i klubben, Johan Edelberg och Niklas Nordén, som gör att vi kommer att kunna erbjuda träningar till fler personer. Vi kommer att utöka från 12 grupper från i våras till 17 nu i höst.

Ängelholm Padelklubb höstträning 2019! 

Nu kommer hösten med stormsteg och det börjar bli dags att anmäla sig till höstens träningar. Vi har delat in höstterminen i 2 omgångar. Man kan anmäla sig till båda omgångarna samtidigt om man vill. Träningarna kommer att vara på torsdagar klockan 17-20, lördagar klockan 9-12 och söndagar klockan 17-21. Vi kör träningar för barn/ungdomar/vuxna på både nybörjarnivå och fortsättarnivå.

Omgång 1: vecka 36-43 (2 september – 27 oktober), 8 träningar. 

Pris: vuxna 1280 kr, barn 1120 kr
Sista anmälningsdag: 18 augusti
Grupper kommer att publiceras den 21 augusti!

Omgång 2: vecka 45-50 (4 november – 15 december), 6 träningar. 

Pris: vuxna 960 kr, barn 840 kr
Sista anmälningsdag: 13 oktober
Grupper med dag/tid kommer att publiceras den 16 oktober!

De som är med i omgång 1 har förtur till omgång 2. Grupper kommer att göras efter vilka som anmäler sig, så det finns inga försatta tider/dagar för viss ålder/nivå. 

OBS! Det finns ett begränsat antal platser.

Skicka in anmälan till traning@engelholmspadel.se
I anmälan ska finnas: namn, född år, mobilnummer, vilken omgång/omgångar man anmäler sig till och eventuella önskemål om dag/tid/medpselare. Om man inte har varit med i vår träningsverksamhet tidigare så får man gärna skriva hur mycket padel erfarenhet man har. Kom ihåg att önskemål är just önskemål! Vi kommer att göra vårt bästa med önskemålen men kommer inte att kunna tillgodose allas.Padelträning för vuxna 

Padelträning för vuxna!
Vi har nu den fantastiska möjligheten att erbjuda padelträning för vuxna genom riktigt erfarna tränare. Ta kontakt  för tider, upplägg och pris.
Anmälan sker gärna i grupper upp till fyra personer men är du ensam och vill träna i grupp sätter tränaren ihop relevanta grupper.


Markus Johansson

Tränarutbildning hos Dani Dios som är huvudtränare för www.padeltrainer.com i Marbella och även nuvarande förbundskapten för svenska landslaget.

Tränar padel regelbundet med Andreas Johansson som är assisterande förbundskapten för svenska landslaget samt även för erfarna spanska tränare som Sergio Beracierto i Malaga och Gabo Loredo i Marbella som är före detta assisterande förbundskapten i svenska landslaget.
Har även hållit i gruppträningar på Halmstad Padelcenter.

mjbyggeri@live.se
0709-46 82 00


Ann Roslund
SM-trea i padel och mångårig tränarkarriär både inom tennis och padel

0735-08 45 95


Mats Möllersten
Flera års erfarenhet som tränare både inom Ängelholm Tennisklubb och Ängelholm Padelklubb

0708-36 76 34