Träning

Hej tjejer/damer!

Lördag och söndag 1-2 dec anordnas ett 2-dagars "träningsläger" där ni får utveckla er padel med instruktör Ann Roslund.
Lördag: 2 timmar träning på förmiddag och 2 timmar träning på eftermiddagen.
Söndag: 2 timmar träning på förmiddag  och matchspel/tävling på eftermiddagen kl 14-19 (med 2 grupper, lite kortare om det bara blir 1 grupp).
Max antal deltagare: 16 st (2 grupper med 8 i varje grupp.  Träning på 2 banor.

Träning på lördagen grupp 1: kl 9-11 o 14-16, grupp 2: kl 11-13 o 16-18, alternativt 1 grupp med 8 personer.

Träning på söndagen grupp 1: kl 9-11, grupp 2: kl 11-13, alternativt 1 grupp med 8 personer.

Matcher på söndagen kl 14-19.


Förkunskaper: Forehand/backhand, volley o bakvägg utan att vara proffs på det :-).

Pris: 825 kr/pers. 

Anmälan till Ann direkt eller via info@engelholmspadel.se

----------------------------------------------------------------


Barn och ungdomsträning 

Välkomna till en ny träningsomgång för barn och ungdomar med Ängelholms Padelklubb i tältet på Valhall Park. Det är fem träningstillfällen i nästa omgång, vi börjar torsdagen den 8/11 och träningen avslutas torsdagen den 6/12. Träningstillfällena kommer att förläggas på torsdagar mellan kl 17.00 till kl 21.00. Priset är 400 kr per person för fem träningstillfällen.

Ni anmäler era barn genom att skicka ett mail på mailadress: magnus.blomsterberg@dreamwork.se senast den 25 november. Därefter gör vi gruppindelningar och lägger ut information med tider och grupper på mail samt vår hemsida och Facebook. I största möjliga mån försöker vi fortsätta med samma gruppindelning som tidigare. Eftersom vi har begränsat med träningstider kan det eventuellt bli fullt i några grupper. När vi har vår inomhushall med fler banor har vi bättre förutsättningar för fler träningsgrupper.

Ange barnets namn, personnummer och er mail respektive telefonnummer i er anmälan. Det finns enstaka rack att låna för de som önskar.

Mvh Ängelholm PadelklubbPadelträning för seniorer 

Padelträning för vuxna!
Vi har nu den fantastiska möjligheten att erbjuda padelträning för vuxna genom riktigt erfarna tränare. Ta kontakt  för tider, upplägg och pris.
Anmälan sker gärna i grupper upp till fyra personer men är du ensam och vill träna i grupp sätter tränaren ihop relevanta grupper.


Markus Johansson

Tränarutbildning hos Dani Dios som är huvudtränare för www.padeltrainer.com i Marbella och även nuvarande förbundskapten för svenska landslaget.

Tränar padel regelbundet med Andreas Johansson som är assisterande förbundskapten för svenska landslaget samt även för erfarna spanska tränare som Sergio Beracierto i Malaga och Gabo Loredo i Marbella som är före detta assisterande förbundskapten i svenska landslaget.
Har även hållit i gruppträningar på Halmstad Padelcenter.

mjbyggeri@live.se
0709-46 82 00


Ann Roslund
SM-trea i padel och mångårig tränarkarriär både inom tennis och padel

0735-08 45 95