Träning

Hej alla träningssugna!

Då var grupperna klara för vårens träningar omgång 1 på Ängelholm Padelklubb. Nytt för våren är att vi har startat en tävlingsgrupp för juniorer och vi har dessutom slagit ihop några juniorgrupper som kommer vara fler barn på samma bana med två tränare.

Träningen börjar vecka 3 och pågår till vecka 11. Vi har ett uppehåll vecka 8 då det är Sportlov. 


trning tisdagpng
trning torsdagpng
trning lrdagpng
trning sndagpng


Nu kan Ängelholm Padelklubb erbjuda träning med en erfaren spansk tränare från Alicante.

José Robles är utbildad padeltränare och även personlig coach. José kommer under en tid att bosätta sig i Båstad och han kommer köra all form av träning hos oss. José talar flytande engelska och ser verkligen fram emot att komma hit och träna våra medlemmar. Allt från ungdomar, nybörjare till elit är välkomna att träna.

Vill du utveckla dina tekniska och taktiska bitar är José en utmärkt coach att använda sig av. Med sin erfarenhet från Spanien kan han vässa ditt spel. 

José är tillgänglig för privatlektioner på morgonen på vardagar samt helger. Ni kan vara max 4 stycken. En lektion kostar 700:- för bana, bollar samt tränare. 

För bokning kontakta José +34685535002 eller Isak Arvidsson 0735-085335. 

 Padelträning för vuxna 

Padelträning för vuxna!
Vi har nu den fantastiska möjligheten att erbjuda padelträning för vuxna genom riktigt erfarna tränare. Ta kontakt  för tider, upplägg och pris.
Anmälan sker gärna i grupper upp till fyra personer men är du ensam och vill träna i grupp sätter tränaren ihop relevanta grupper.


Isak Arvidsson

Före detta landslagssplare i tennis som sadlat om till padelspelare och snabbt tagit sig in på top-20 på sverigerankingen. Driftsansvarig för Ängelholm Padelklubb med  gedigen tränarkunskap.

0735-08 53 35 eller info@engelholmspadel.se


José Robles Saez

Erfaren padeltränare från Spanien. Bor i Båstad och jobbar som tränare i Mellbystrand och Ängelholm. 

Pratar flytande engelska. 

+34685535002


Markus Johansson

Tränarutbildning hos Dani Dios som är huvudtränare för www.padeltrainer.com i Marbella och även nuvarande förbundskapten för svenska landslaget.

Tränar padel regelbundet med Andreas Johansson som är assisterande förbundskapten för svenska landslaget samt även för erfarna spanska tränare som Sergio Beracierto i Malaga och Gabo Loredo i Marbella som är före detta assisterande förbundskapten i svenska landslaget.
Har även hållit i gruppträningar på Halmstad Padelcenter.

mjbyggeri@live.se
0709-46 82 00


Ann Roslund
SM-trea i padel och mångårig tränarkarriär både inom tennis och padel

0735-08 45 95


Mats Möllersten
Flera års erfarenhet som tränare både inom Ängelholm Tennisklubb och Ängelholm Padelklubb

0708-36 76 34