Träning


Nybörjarkurs på dagtid
Nu är grupperna gjorda för vår nybörjarkurs som börjar nästa vecka. Kursen pågår i 4 veckor och ett träningstillfälle i veckan. Mats Möllersten kommer sköta all träning. På bilden ser ni grupper och tider ni kommer träna. För att bekräfta er medverkan ska ni betala in anmälningsavgiften via länken nedan:
https://www.matchi.se/forms/FJaaZTMQI6w1xEH4POnT
Sista dag för bekräftelse är Söndag den 13/9. Har ni inte bekräftat er plats då kommer vi ta in reserver. Vet ni redan nu att ni inte kan den tid ni har blivit tilldelad så får ni gärna meddela detta så vi redan nu kan ta in ersättare.

Har ni frågor kan ni maila till traning@engelholmspadel.se

Välkomna!

Nybrjarkursgrupper 1JPG
Höstens träningsgrupper omgång 1
Nu är äntligen arbetet klart med tider och grupper för träningarna i omgång 1. Det har som vanligt varit ett stort pussel att få ihop detta. Vi har rekord i anmälningar med totalt 240 anmälningar för junior och vuxenträning. Detta är helt fantastiskt att så många vill bli bättre i padel och träna hos oss!
Gruppträningen under omgång 1 pågår från v.35-42. I bilderna neddan ser ni grupperna. Har ni kommit med har ni till och med söndag den 23e Augusti att bekräfta er plats. Ni bekräftar platsen genom att betala in anmälningsavgiften via matchi. Nedan har ni länkarna till matchi. Tänk på att betala in till rätt länk. Det finns tre olika beroende på Junior, Senior och antal gånger i veckan.

Inbetalningslänk Jr 1 tillfälle/vecka: https://www.matchi.se/forms/ZVUpQhSTje5QkjpCHYhn

Inbetalningslänk Jr 2 tillfälle/vecka: https://www.matchi.se/forms/EznWojFONoZ7yd3CFobG

Inbetalningslänk Vuxen 1 tillfälle/vecka: https://www.matchi.se/forms/qvYiMtQfm7IPyKmXbWA4

Vi tränare på Ängelholm Padelklubb laddar nu batterierna tills nästa vecka inför en ny höst med mycket padel. Vi ses i buren!

trning tisdag hst omgng 1 2020JPG

trning torsdag omgng 1 hst 2020JPG

trning lrdag hst omgng 1 2020JPG

trning sndag omgng 1 hst 2020JPG

Vi sponsrar Barn och ungdomsverksamheten på Ängelholm Padelklubb

Vill du också sponsra vår satsning på barn och ungdomar? Hör av er till oss på info@engelholmspadel.se eller 0735-085335 så berättar vi mer. 


Nu kan Ängelholm Padelklubb erbjuda träning med en erfaren spansk tränare från Alicante.

José Robles är utbildad padeltränare och även personlig coach. José kommer under en tid att bosätta sig i Båstad och han kommer köra all form av träning hos oss. José talar flytande engelska och ser verkligen fram emot att komma hit och träna våra medlemmar. Allt från ungdomar, nybörjare till elit är välkomna att träna.

Vill du utveckla dina tekniska och taktiska bitar är José en utmärkt coach att använda sig av. Med sin erfarenhet från Spanien kan han vässa ditt spel. 

José är tillgänglig för privatlektioner på morgonen på vardagar samt helger. Ni kan vara max 4 stycken. En lektion kostar 700:- för bana, bollar samt tränare. 

För bokning kontakta José +34685535002 eller Isak Arvidsson 0735-085335. 

 


Padelträning för vuxna 

Padelträning för vuxna!
Vi har nu den fantastiska möjligheten att erbjuda padelträning för vuxna genom riktigt erfarna tränare. Ta kontakt  för tider, upplägg och pris.
Anmälan sker gärna i grupper upp till fyra personer men är du ensam och vill träna i grupp sätter tränaren ihop relevanta grupper.


Isak Arvidsson

Före detta landslagssplare i tennis som sadlat om till padelspelare och snabbt tagit sig in på top-20 på sverigerankingen. Driftsansvarig för Ängelholm Padelklubb med  gedigen tränarkunskap.

0735-08 53 35 eller info@engelholmspadel.se


José Robles Saez

Erfaren padeltränare från Spanien. Bor i Båstad och jobbar som tränare i Mellbystrand och Ängelholm. 

Pratar flytande engelska. 

+34685535002


Markus Johansson

Tränarutbildning hos Dani Dios som är huvudtränare för www.padeltrainer.com i Marbella och även nuvarande förbundskapten för svenska landslaget.

Tränar padel regelbundet med Andreas Johansson som är assisterande förbundskapten för svenska landslaget samt även för erfarna spanska tränare som Sergio Beracierto i Malaga och Gabo Loredo i Marbella som är före detta assisterande förbundskapten i svenska landslaget.
Har även hållit i gruppträningar på Halmstad Padelcenter.

mjbyggeri@live.se
0709-46 82 00


Ann Roslund
SM-trea i padel och mångårig tränarkarriär både inom tennis och padel

0735-08 45 95


Mats Möllersten
Flera års erfarenhet som tränare både inom Ängelholm Tennisklubb och Ängelholm Padelklubb

0708-36 76 34